Redaktionen laver også interviews – Jesper Hillestrøm

Chefredaktør Jesper Hillestrøm anbefaler følgende forslag til Interviewet

De fleste har i dag et site eller en blog med dem selv og deres kompetencer. Mange oplever udfordringer ved at promovere sig selv og pinpointe, hvad de lige præcis udmærker sig ved, i forhold til så mange andre dygtige folk på markedet. Andre har et projekt, der skal belyses fra flere vinkler, end blot fra første personen.

 

Undertiden kan et interview være på sin plads at poste på sit site eller i forbindelse med udgivelser, foredragsvirksomhed eller andet. Et interview kan være en hjælp til at komme omkring emner, du gerne vil ud med at markedsføre, og det kan danne basis for, at publikum ønsker at vide mere.

 

I reglen er Q & A interviews ikke de bedste og bliver nemt overfladiske, da det som bekendt er svært at aflæse ansigtsudtryk på en mail. Derfor tilbyder vi face to face interviews, hvor vi lægger vægt på seriøsiteten, samtidig med at vi har et glimt i øjet. Vi aftaler inden interviewet de fælles mål med samtalen, og tilpasser efterfølgende resultatet så dit budskab fremstår tydeligt.

 

Vi kan mødes på vores rolige redaktion på Valkendorfsgade i København, eller hvor du ønsker det.

 

Prisen plejer at lande på ca. 5.700,00 kr. (excl. moms) for f.eks to timers interview med efterfølgende renskrivning på ca. 1800-2200 ord. Du er selv med inde over redigeringen efterfølgende, så det bliver, som du vil have det. Formen kan være som artikel, rent interview eller et portræt.

 

Du overdrages naturligvis de fulde rettigheder til interviewet, og kan så anvende det, som du har lyst til efterfølgende. Du kan forsyne dine platforme og sites med det. Du kan også give det til aviser og presse, som led i din markedsføring.

 

(Leveringen er i et skrivebart format)

 

Kontakt Chefredaktør Jesper Hillestrøm på mail@jesperhillestrom.dk

 

www.jesperhillestrom.dk